Prik het in je agenda
12 november 2022

Duklo BBQ

DUKLO BBQ

Vanaf dit jaar gooit Duklo het over een andere boeg. We gaan jullie verwennen met een overheerlijke barbecue. 

HIER NOG TEKSTJE MET MEER INFO OVER INHOUD, PRIJZEN EN TOMBOLA

 

Wanneer: 12 november 2022 van 17u tot 22u
Locatie: Parochiezaal Winksele-Delle

Afhaal Kaasschotel

Naast onze bbq kan u ook genieten van een Kaasschotel met een selectie van klassieke en artisanale kazen, samengesteld door kaasmeester Hans Van Grinderbeek van Milk & Magic

Hans Van Grinderbeek uit Heverlee is kaasmaker en kaasmeester. Hij organiseert workshops kaasmaken, helpt boerderijen met de opstart van hun eigen kaasproductie en geeft bij SYNTRA les aan de nieuwe generatie kaasmeesters-in-spe. 
Het DUKLO-kaasplankje werd door hem samengesteld en bevat, naast een mooie klassieke selectie, ook enkele van zijn artisanale gemaakte kazen. Naast een ruime portie kaas voor 2 personen (+ 200g pp) vind je bij je plankje ook garnituur als nootjes, gedroogd fruit en confituur.
U zorgt voor een stuk brood en kan dadelijk smullen. Als extraatje vind je ook een flyertje met een beschrijving van alle kazen op je plankje en wat praktische info over bewaren en aansnijden. 

De kaasschotel is enkel afhalen en dit kan op zaterdag 12 november 2022 tussen 10u en 12u in de parochiezaal van Winksele-Delle of gewoon wanneer je komt genieten van de heerlijke BBQ