Prik het in je agenda
12 november 2022

Duklo BBQ

DUKLO BBQ

Vanaf dit jaar gooit Duklo het over een andere boeg. We gaan jullie verwennen met een overheerlijke barbecue. 

Er is keuze tussen vlees of veggie bbq en ook de kindjes zijn we niet vergeten.

Prijzen:

  • Vlees BBQ (4 stuks p.p.): €22
    Worst, spek, drumstick van kip, ribbetje
  • Veggie BBQ (4 stuks p.p.): €22
  • Kinder BBQ: €12
    Worst en drumstick van kip

In de vermelde prijzen zit ook een uitgebreid groetenbuffet, aardappelsalade, pastasalade, koude sauzen, brood en boter inbegrepen.

We hopen jullie dan ook massaal te mogen verwelkomen op onze BBQ. We werken vanaf dit jaar enkel met reservaties, dus mogen we jullie vriendelijk vragen om op voorhand te reserveren en betalen via onderstaand formulier. 

Wanneer: zaterdag 12 november 2022 van 18u tot 22u
Locatie: Parochiezaal Winksele-Delle

Afhaal Kaasschotel

Naast onze BBQ kan u ook genieten van een kaasschotel met een selectie van klassieke en artisanale kazen, samengesteld door kaasmeester Hans Van Grinderbeek van Milk & Magic.

Hans Van Grinderbeek uit Heverlee is kaasmaker en kaasmeester. Hij organiseert workshops kaasmaken, helpt boerderijen met de opstart van hun eigen kaasproductie en geeft bij SYNTRA les aan de nieuwe generatie kaasmeesters-in-spe.
De DUKLO-kaasplank werd door hem samengesteld en bevat, naast een mooie klassieke selectie, ook enkele van zijn artisanale gemaakte kazen. Naast een ruime portie kaas voor 2 personen (+ 250g p.p.) vind je bij je plank ook garnituur zoals nootjes, gedroogd fruit en confituur.
U zorgt voor een stuk brood en kan dadelijk smullen. Als extraatje vind je ook een flyertje met een beschrijving van alle kazen op je plank en wat praktische info over bewaren en aansnijden. 

Dit alles, samen met een fles wijn, kan je krijgen voor de prijs van €35.

De kaasschotel is enkel om af te halen en dit kan op zaterdag 12 november 2022 tussen 10u en 12u in de parochiezaal van Winksele-Delle of gewoon wanneer je komt genieten van de heerlijke BBQ.

Bestellen is niet meer mogelijk.
Bedankt aan iedereen voor jullie bestellingen!