Prik het in je agenda:
18 november 2023

Duklo BBQ À VOLONTÉ en/of kaasschotel takeaway

Bestellen is niet meer mogelijk.
Tot binnenkort!

DUKLO BBQ à volonté

Ook dit jaar worden jullie verwend met een lekkere DUKLO BBQ. Alleen doen we het dit jaar nog beter: het à volonté concept is terug van weggeweest.

Er is voor de vleeseters keuze uit maar liefst 9 (!!!) stukken vlees of vis. Je kan kiezen uit saté, spek, worst, chipolata, steak, scampi, rib, spekbal of een kippenboutje. Ook voor de vegetariërs voorzien we lekkere alternatieven en onze kindjes kunnen lekker mee smullen van al het lekkers. Dit wordt allemaal aangevuld met een extra uitgebreide saladebar. 

Prijzen:

  • Vlees BBQ à volonté: €25,-
  • Veggie BBQ à volonté: €25,-
  • Kinder BBQ: €12,-

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op onze BBQ!

We werken met een verplicht reservatiesysteem, dus mogen we jullie vriendelijk vragen om op voorhand te reserveren en te betalen via onderstaand formulier. Inschrijven kan tot en met maandag 6 november 2023.D

Wanneer: zaterdag 18 november 2023 van 18u tot 22u
Locatie: Parochiezaal Winksele-Delle

DUKLO kaasschotel takeaway

Naast onze DUKLO BBQ kan u ook genieten van een DUKLO KAASSCHOTEL met een selectie van klassieke en artisanale kazen, samengesteld door kaasmeester Hans Van Grinderbeek van Milk & Magic.

Hans van Grinderbeek uit Heverlee is kaasmaker en kaasmeester. Hij organiseert workshops kaasmaken, helpt boerderijen met de opstart van hun eigen kaasproductie en geeft bij SYNTRA les aan de nieuwe generatie kaasmeesters-in-spe.

De DUKLO-kaasschotel werd door Hans zelf samengesteld en bevat, naast een mooie klassieke selectie, ook enkele van zijn artisanale gemaakte kazen. Naast een ruime portie kaas voor 2 personen (+250 gram p.p.) vind je bij je kaasschotel ook garnituur zoals nootjes, gedroogd fruit en confituur. Je zorgt zelf voor een stuk brood en kan dadelijk smullen. Als extraatje krijg je ook een flyer met een beschrijving van alle kazen op je kaasschotel en wat praktische info over het bewaren en aansnijden.

Dit alles kan je krijgen voor de mooie prijs van €37,- inclusief een fles wijn per bestelde kaasschotel naar keuze (rood of wit).

De kaasschotel is enkel om af te halen en dit kan op zaterdag 18 november van 13u00 tot 22u00 in de Parochiezaal Winksele-Delle.

Bestellen is niet meer mogelijk.
Tot binnenkort!